Смачний день. ЕКЛЕР

Ну що, сьогодні захотілося еклери в та запашної кави. Ви зі мною? Тоді поїхали!
Інгредієнти: для тіста:
Вода 125 мл Молоко 125 мл Борошно пшеничне 150 г Цукор 10 г Вершкове масло 100 г Сіль 2 г Яйце 200-250 г
Крем: 0,5 літра молока 100 гр цукру Ваніль 4 жовтки 1 ст ложка крохмалю
Рецепт приготування:
Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. В каструлю налийте воду та молоко, вершкове масло, сіль й цукор – доведіть до кипіння. Постійно помішуючи додавайте борошно та тримайте на вогні ще 2 хвилини.
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Перекладіть тісто в холодну посудину та трішки охолодіть. Додавайте в тісто по одному яйці (4-5 шт). Ретельно та обережно вимішуйте тісто лопаткою. Перекладіть тісто в кондитерський мішок та відсадіть еклери на спеціальний силіконовий килимок або пергамент для випікання. Випікайте еклери в розігрітій духовці при 190 градусах 15 хвилин. Далі зменште вогонь в духовці до 160 градусів та печіть ще близько 10-15 хвилин.
Крем заварити і додати масла.
Наповніть еклери кремом. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram