Смачний день. ЧИЗКЕЙК "Полуничка"

Смачний день. ЧИЗКЕЙК "Полуничка"

ОСНОВА ЧІЗКЕЙКА :

300 гр печива

100 гр розтопленого вершкового масла

Печиво подрібнюємо блендером додаємо 100 гр розтопленого вершкового масла добре все перемішуємо та викладаємо на форму діаметр 21 см покриту пергаментом ставимо у холодильник.

 СИРКОВА НАЧИНКА:

18 грам желатину заливаємо 90 гр води та залишаємо для набухання

700 грам домашнього сиру

200 гр вершків 30%жирності

150 гр цукрової пудри

ванільний цукор

Сир, цукор та вершки взбиваємо блендером до однорідної маси.

Набухший желатин нагріваємо до розчинення. Вливаємо у сиркову масу і перемішуємо.

10 полуниць розрізаємо на половини. Виймаємо корж з холодильника (обгортаємо форму бортовою стрічкою це за Вашим бажанням) розкладаємо по бокам форми розрізану полуницю і викладаємо сиркову масу.



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



В морозильній камеру на 30 хв.

За цей час підготуємо ПОЛУНИЧНЕ ЖЕЛЕ:

15 гр желатину заливаємо 50г води залишаємо для набухання на 10 хв

100 гр води

3 столові ложки цукру

300 гр полуниці

У посуд з товстим дном подаємо полуницю, цукор та воду та готуємо 10 хв весь час помішуючи знімаємо з плити та взбиваємо блендером.

Додаємо набухший желатин та все добре перемішуємо.

Залишаємо охолонути до кімнатної температури та проціджуємо через сито. Таким чином ми позбудемось дрібних кісточок від полуниці і желе матиме гарну однорідну текстуру.

Виймаємо форму та заливаємо повер сиркової маси полуничне желе Залишаємо застигнути у холодильнику на ніч.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

 

 

 

Фото ілюстративне

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram