Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ТАРТ

Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ТАРТ

Вікторія Лісецька

Надзвичайно легкий та смачний тарт. Особливість цього пирога полягає у тому, що тісто заварне. Спробуйте і ви не пожалкуєте.

 

Для тіста:

80 г води

80 г олії

Сіль і цукор по дрібці

2 скл борошна

Для начинки:

Півкілограма абрикос чи будь-яких інших фруктів чи ягід.

100 г цукру

2 ст.л. крохмалю

Воду з олією потрібно закип'ятити і додати у борошно. Швидко замісити тісто і залишити на півгодини в холодильнику.

Потім тісто розкачуємо в тонкий круглий пласт. Висипаємо на середину цукор з крохмалем. Викладаємо зверху дольки абрикос. Потім краї тарту защіпами загортаємо.

Випікати тарт при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.

Ось і все. Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.



Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!



"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.

Підпишись на наш Телеграм-канал

Підтримай нас в Instagram