Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ТАРТ
Вікторія Лісецька
Надзвичайно легкий та смачний тарт. Особливість цього пирога полягає у тому, що тісто заварне. Спробуйте і ви не пожалкуєте.
Для тіста:
80 г води
80 г олії
Сіль і цукор по дрібці
2 скл борошна
Для начинки:
Півкілограма абрикос чи будь-яких інших фруктів чи ягід.
100 г цукру
2 ст.л. крохмалю
Воду з олією потрібно закип'ятити і додати у борошно. Швидко замісити тісто і залишити на півгодини в холодильнику.
Потім тісто розкачуємо в тонкий круглий пласт. Висипаємо на середину цукор з крохмалем. Викладаємо зверху дольки абрикос. Потім краї тарту защіпами загортаємо.
Випікати тарт при температурі 180 градусів приблизно 30 хв.
Ось і все. Готуйте з любов'ю. Смачного вам дня.
Стань частиною спільноти "Кут Огляду" у facebook та запроси друзів!
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі новини Бесарабії та України тут і зараз : Коротко та по суті.
Підпишись на наш Телеграм-канал
Підтримай нас в Instagram