Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ПИРІГ
Вже були у нас і полуниці, і вишня - настав час абрикосів. У випічці абрикоси просто неймовірні. І це стосується як і смаку, так і аромату.
Для тіста:
200 гр масла
3 яйця
200 гр цукру
Ваніль
100 гр молока
400 гр борошна
1 чайна ложка розпушувача
Дрібна солі
Для начинки:
7-8 великих абрикос
Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.
Всі інгредієнти для тіста змішувати протягом 1 хвилини. Викласти тісто на деко, зверху викласти половинки абрикосів.Випікати при температурі 160 градусів близько 50 хвилин. Орієнтуйтесь на свою духовку. Але, будь-якому разі до "сухої" шпажки.
Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.
Вікторія Лісецька
"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!
Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:
Підпишись на наш Telegram - канал
Підтримай нас в Instagram