Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ПИРІГ

Смачний день. АБРИКОСОВИЙ ПИРІГ

Вже були у нас і полуниці, і вишня - настав час абрикосів. У випічці абрикоси просто неймовірні. І це стосується як і смаку, так і аромату.

Для тіста:

200 гр масла

3 яйця

200 гр цукру

Ваніль

100 гр молока

400 гр борошна

1 чайна ложка розпушувача

Дрібна солі

Для начинки:

7-8 великих абрикос



Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.



Всі інгредієнти для тіста змішувати протягом 1 хвилини. Викласти тісто на деко, зверху викласти половинки абрикосів.Випікати при температурі 160 градусів близько 50 хвилин. Орієнтуйтесь на свою духовку. Але, будь-якому разі до "сухої" шпажки.

Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Ось і все. Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

 

Вікторія Лісецька

"КУТ ОГЛЯДУ" ближчий до читача!

Всі Бессарабії та України тут і зараз: Коротко та по суті:

Підпишись на наш Telegram - канал

Підтримай нас в Instagram

1000 Осталось символов