ПАМПУХИ З МАКОМ

ПАМПУХИ З МАКОМ

Українська кухня без пампухів, як наречена без приданого. А якщо мова про пампухи з маком, то говорити мало. Потрібно готувати і насолоджуватися.

0,5 л молока

50 гр дріжджів

100 г розтопленого вершкового масла

10 ст. ложок цукру

1 яйце

2 ст. ложки горілки

сіль на кінчику ножа

приблизно 800 гр борошна.

Для начинки: перетертий мак чи готова макова начинка

Олія для смаження

Цукрова пудра для декору

Замішуємо тісто. Розтоплене масло додаємо наприкінці замісу. Так тісто стане еластичнішим. А горілка в тісті запобігає зайвому вбиранню  олії при смаженні пампухів.

Стань частиною нашого товариства у facebook та запроси друзів.

Даємо тісту підійти. Формуємо пампухи з маком і залишаємо для збільшення в об'ємі.

Смажимо наші смаколики у великій кількості олії з обох боків до золотистого кольору. Готові пампухи посипаємо цукровою пудрою.

Смачного вам дня. Готуйте з любов'ю.

"Кут огляду" ближчий до читача!

Всі новини Бессарабії та України тут і зараз:

Коротко та по суті: Підпишись на наш Telegram- канал

Підтримай нас в Instagram