ЗНО-2020: ОСОБЛИВОСТІ ТА СТРОКИ "КАРАНТИННОГО" ТЕСТУВАННЯ

ЗНО-2020:  ОСОБЛИВОСТІ ТА СТРОКИ "КАРАНТИННОГО" ТЕСТУВАННЯ

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році пройде з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту. Відповідну інформацію Міністерство освіти і науки опублікувало на сайті Міністерства освіти і науки України.

 під час складання ЗНО в аудиторії перебуває максимум 15 учасників та 2 інструктори.  Обов’язковою є дистанція 1,5 метри між учасниками в аудиторії, яка, безумовно, буде дотримана у зв’язку з епідемією. Соціальне дистанціювання також буде забезпечене і біля входу в приміщення, у якому проходитиме тестування, щоб уникнути скупчення людей. 

Під час написання тесту учасників та інструкторів забезпечать засобами індивідуального захисту та антисептиками, а хворі на COVID-19 зможуть написати ЗНО під час додаткової сесії, після одужання.

Без змін залишаться кількість тестів та їхній зміст. Кожен учасник може скласти максимум 4 тести, а кількість завдань у них, які ґрунтуються на матеріалі, що вивчається у квітні-травні 11 класу, мізерно мала.

Інформацію про всі зміни в освітніх процесах, які відбуваються через карантин, та відповіді на найбільш поширені запитання можна знайти на спеціальному інформаційному ресурсі – mon-covid19.info.

"Угол обзора" ближе к читателю!

Все новости Бессарабии и Украины здесь и сейчас:

✅ Стань частью нашего сообщества в facebook и пригласи друзей!

✅ Кратко и по сути. Подписывайтесь на наш Telegram-канал

✅ Поддержи нас в Instagram