НЕПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ ТА СУПРУН.

НЕПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ ТА СУПРУН.

Уляна Супрун знову взялася повчати українців на своїй сторінці у Facebook. Цього разу мова піде про раціональне харчування. Точніше, про його відсутність.

За словати пані Супрун, неповноцінне харчування спричиняє найбільшу смертність, більше ніж куріння та алкоголь.

Що ж не так з нашим харчуванням? Забагато солі, недостатньо цільнозернових та фруктів. Мало споживаємо горіхів, насіння, омега- 3 жирних кислот. Додамо до цього безконтрольне вживання висококалорійної та жирної їжі, газовані солрдкі напої, солодощі та переїдання - ось і маємо 22% смертей у дорослого населення від неповноціного харчування.

І тут вислів " ми те, що ми їмо" набуває значення. Що ж робити?

- зменшуйте споживання солі.

- обирайте цільнозерновий хліб, замість білого, вермішель з твердих сортів пшениці.

- обирайте овочі та фрукти.

- не їжте багато цукру- норма 10 чайних ложок вдень (краше менше).

Матеріал по темі: 

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить