МОЯ ПАСКА.

Майже всі господині готували свої паски у Чистий Четвер. Але для тих , хто з тих чи інших причин  буде займатись приготуванням завтра, можливо, мій рецепт стане у пригоді.

1 літр кип'яченого молока

150гр дріжджів

5 скл цукру

2 скл топленого молока

15 жовтків

300 гр родзинок

Ваніль

1 ч.л. солі

2-2,5 кг борошна

Я ставлю спочатку опару- так як тісто досить здобне. Молоко, дріжджі, 1 скл цукру і трохи борошна. Залишити на декілька годин. Потім додаємо всі інгрідієнти і вимішуємо до стану відділення від рук тіста. Обминати тісто 2- 3 рази.

Випікаємо до сухої дерев'яної палочки.

ЖЕЛАТИНОВА ГЛАЗУР.

360 гр цукру

6 ст.л. води

0,5 ч.л. лимонної кислоти

Закип'ятити.

Додати 2 ч.л. желатину розведених у 2 ст.л. води

Взбивати гарячу суміш міксером до потрібної густоти. Я збивала хвилин 5. Використовувати швидко, так як застигає. Дві пасочки я робила рулетиком- посипала горіхами та шоколадом. Готуйте з любов'ю. Смачного всім дня.